Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Jablka oloupejte a vykrojte jim středy. Nakrájejte jablka na malé kostičky.
V nerezovém hrnci dostatečně rozehřejte olej. Přidejte zázvor, skořici, anýz, chilli papričky a hřebíček. Za stálého míchání restujte asi půl minuty.
Přidejte kari, jablka a rozinky, míchejte asi 6 minut.
Potom přidejte 4 lžíce vody, přikryjte hrnec pokličkou a vařte asi čtvrt hodiny. Často míchejte.
Jakmile jablka změknou a téměř se rozvaří, přidejte cukr a zvyšte teplotu.
Za stálého míchání vařte, dokud směs nezhoustne.
Čatní podávejte jako přílohu či omáčku ke grilovanému masu.