Recepty Předkrmy Celerová pomazánka

Ingredience

100 ml majonézy

400 g celeru

5 lžic bílého jogurtu

mletý černý pepř

sůl

citronová šťáva

Postup přípravy

1

Celer oloupeme a vložíme do okyselené studené vody. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. Majonézu promícháme s jogurtem.

2

Struhadlo zakapáváme citronovou šťávou a celer na něm jemně nastrouháme. Citron nám zabrání ztmavnutí celeru. Potom vmícháme česnek a majonézu. Podle chuti osolíme, opepříme a necháme 20 minut rozležet v chladu.

3

Pikantní celerovou pomazánku podáváme s bílým pečivem a čerstvou zeleninou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4