Celozrnná bagetka s krůtí šunkou, zeleninou a bylinkovým máslem

Ingredience

2 celozrnné bagety
6 plátků krůtí šunky
ledový salát (podle potřeby)
2 rajčata
bylinkové máslo (na potření)

Postup přípravy

1

Bagety si podélně nakrojíme a otevřeme. Vnitřky jemně pomažeme bylinkovým máslem. Zeleninu si důkladně opláchneme, osušíme a nakrájíme – rajče na plátky a salát na menší kousky.

2

Nyní připravený salát a rajče poklademe na bagety, společně s krůtí šunkou, kterou pokládáme přehnutou na polovinu, aby se nám hezky schovala do bagety. Do každé bagety přijdou 3 plátky, ale kdo chce, může si dát více. Vše přiklopíme horní polovinou bagety.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3