Recepty Hlavní jídla S masem Cheeseburger z grilu

Ingredience

2 housky na hamburger
250 g mletého hovězího masa
8 plátků anglické slaniny
2 plátky čedaru
1 rajče
2 plátky římských salátů
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Mleté maso před grilováním osolíme a opepříme. Vytvarujeme 2 pěkné kousky a grilujeme je z obou stran. Z každé strany asi 3 minuty, záleží na výšce burgeru.

2

Jakmile jsou masa téměř hotová, položíme na ně ještě na grilu plátky cheddaru.

3

Společně s masem grilujeme také plátky slaniny, které dodají jídlu ještě lepší chuť.

4

Připravíme si housky, na jejich spodní části dáme listy salátu. Na ně položíme plátky rajčete, hotová masa se sýrem, připravené plátky slaniny a nakonec vrchní půlky housek.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3