Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nakrájejte cibuli na kostičky. Papriku rozpulte, zbavte jádřince, opláchněte a nasekejte na kostky. Nakonec oloupejte a nakrájejte česnek.
Do velké pánve vlijte olej. Do rozehřátého oleje vhoďte cibuli a za pravidelného míchání ji smažte. Měla by změknout a zesklovatět.
Přisypte česnek, kostičky papriky, chilli, sladkou papriku a kmín. Míchejte a smažte, dokud se všechny vůně pěkně nepromísí.
Dále na pánvi orestujte maso. Udržujte střední plamen, protože maso by mělo být dokřupava usmažené, nikoli dušené. Pokud byste ho ale smažili příliš zprudka, hrozí, že česnek zhořkne a přichytí se ke koření.
Jakmile je maso orestované, přilijte do pánve vývar a přidejte konzervovaná rajčata.
Přisypte majoránku, sůl a pepř, kostičky čokolády. Vše nechte za občasného promíchání pod pokličkou vařit asi 30 minut.
Nakonec přidejte fazole. S pomocí cedníku je slijte a přidejte do pánve. Znovu pokrm přiveďte k varu a nechte fazole prohřát.
Jestli se vám omáčka zdá příliš hustá, přilijte trochu vody. Ochutnejte a podle potřeby dokořeňte.