Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Jste vegetariány a chce objevit taje mezinárodní kuchyně? Ochutnejte chilli con zeleninka od foodblogerky Andrey Motlíkové a poznejte mexickou kuchyni.
Nadrobno nakrájíme cibuli, česnek, pórek a chilli papričku. Nejprve orestujeme cibuli s pórkem a pak přihodíme chilli papričku s česnekem. Přidejte koření, bylinky, rajčatové pyré a podlijte vývarem. Vmíchejte obě čočky, rajčata, osolte a opepřete. Uveďte do varu a vařte na mírném ohni.
Občas dolijte podle potřeby vývar. Červená čočka se rozvaří a vše nám krásně zahustí. Když je čočka měkká, přidáme okapané fazole, prohřejeme a dochutíme.
Pokud byste měli rajčata dost kyselá, můžete malinko přisladit špetkou cukru.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.