Recepty Předkrmy Studené Cibulové čatní bez přidaného cukru

Ingredience

3 červené cibule
3 stroužky česneku
10 g práškového sladidla (sypké stévie)
3 kuličky celého nového koření
1 lžíce hořčičných semínek
1 dcl červeného vína
50 ml vinného octa
½ lžičky soli

Postup přípravy

1

Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, poté si oloupeme česnek a nakrájíme na plátky.

2

Obojí vložíme do kastrolu, společně s třtinovým cukrem, mede, novým kořením a hořčičným semínkem. Ochutíme solí a zalijeme octem a vínem.

3

Směs přivedeme k varu a vaříme za stálého míchání bez pokličky. Jakmile se tekutina zcela odpaří, máme hotovo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3