Recepty Dezerty Pečené Čokoládové suflé

Ingredience

100 g kvalitní hořké čokolády

100 g másla + další na vymazání formiček

3 vejce

100 g třtinového cukru

40 g hladké mouky + další na vysypání formiček

Popis

TIP: Můžete podávat zalité horkými malinami.

Postup přípravy

1

Čokoládu nalámanou na kousky rozpusťte společně s kousky másla v misce položené ve vodní lázni.

2

Vejce ušlehejte s cukrem do pěny, postupně vmíchejte rozpuštěnou čokoládu a mouku. Vznikne řidší těsto.

3

Formičky vymažte máslem a vysypte moukou. Rozlijte do nich těsto.

4

Pečte v předehřáté troubě při 180 °C asi 15 minut.

5

Suflé by mělo být uvnitř tekuté a na povrchu upečené.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4