Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Nemáte rádi višně? Místo višňové marmelády můžete použít i pomerančovou nebo jinou citrusovou.
Máslo si rozpustíme s čokoládou ve vodní lázni a umícháme dohladka. Po zchladnutí směsi přimícháme žloutky z šesti vajec. Bílky si vyšleháme do pevného sněhu a do něj přidáme cukr.
Sníh opatrně vmícháme do čokoládové směsi. Těsto nalijeme do formy a dáme péct na 180 °C 40 minut.
Šlehačku si vyšleháme spolu se ztužovačem. Po upečení koláč necháme vychladnout, potřeme ho višňovým džemem, navršíme na něj šlehačku a posypeme nastrouhanou čokoládou.