Recepty Dezerty Nepečené Domácí čokoládový puding

Ingredience

100 ml smetany

150 ml mléka

1 lžíce kukuřičného škrobu

2 lžíce krupicového cukru

15 g kvalitního kakaa

1 žloutek

1 lžička másla

30 g nasekané hořké čokolády

1 lžíce horké vody

špetka soli

Postup přípravy

1

Smícháme smetanu s mlékem a 2/3 této směsi dáme vařit. Zbylé mléko se smetanou smícháme s lžící horké vody, kakaem, škrobem, cukrem a solí. Žloutek ušleháme do pěny.

2

Do vroucího mléka se smetanou přidáme směs s kakaem a mícháme do zhoustnutí. Přilijeme pěnu a povaříme.

3

Na úplný závěr do směsi přidáme máslo a nastrouhanou čokoládu. Už však nevaříme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4