Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Předehřejte troubu na 200 stupňů. Plech vyložte pečícím papírem, nebo vytřete olejem. Vločky a nahrubo nasekané mandle rozprostřete na plech, zamíchejte a 8 minut pečte. Směs poté přesypte do velké mísy.
V malém hrnci smíchejte máslo, cukr, vanilkový extrakt. Pomalu zahřívejte, dokud vám nezůstane jednotná tekutá směs.
Směs přelijte k vločkám a mandlím do velké mísy. Dobře zamíchejte a nechte pár minut vychladnout.
Přimíchejte brusinky a nasekanou čokoládu. Díky částečně rozpuštěné čokoládě u sebe budou všechny ingredience lépe držet.
Směs vyložte na připravený plech a upěchujte. Nechte v ledničce minimálně dvě hodiny uležet.
Poté nakrájejte na čtverečky. Sušenky vydrží v uzavřené nádobě přibliže týden.