Recepty Předkrmy Teplé Domácí křupavé hranolky

Ingredience

600 g brambor

3 lžíce oleje

sůl

Popis

TIP: Hranolky jsou skvělou přílohou ke steakům, ale můžete je jíst i samotné s dipem.

Postup přípravy

1

Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka. Pokud do nich zapíchneme vidličku, musí klást menší odpor.

2

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. Na pánvi rozehřejeme olej, hranolky na něm prudce osmažíme a ještě horké je vsypeme na plech. Hranolky pečeme do zlatova.

3

Až po upečení hranolky posolíme podle chuti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4