Recepty Hlavní jídla S masem Domácí kuřecí hamburger s kuřecím masem a cheddarem

Ingredience

4 housky na hamburger
400 g kuřecích prsou
2 kyselé okurky
4 plátky čedaru
kečup
rajče
římský salát
sůl
mletý černý pepř
slunečnicový olej
plnotučná hořčice

Postup přípravy

1

Z kuřecích prs připravíme silnější plátky, lehce je naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme.

2

Kuřecí maso osmažíme na rozpálené pánvi. Koupené housky rozdělíme na půlky a dáme je lehce upéct do trouby. Budou čerstvé a křupavé.

3

Spodní housku potřeme hořčicí, přidáme plátek cheddaru, masa, list salátu a rajče Nakonec přidáme vrchní housku potřenou kečupem s plátky kyselé okurky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3