Recepty Hlavní jídla S masem Domácí kuřecí hamburger s kuřecím masem a cheddarem

Ingredience

4 housky na hamburger

400 g kuřecích prs

2 kyselé okurky

4 plátky cheddaru

kečup

rajče

listový salát

sůl

pepř

olej

plnotučná hořčice

Postup přípravy

1

Z kuřecích prs připravíme silnější plátky, lehce je naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme.

2

Kuřecí maso osmažíme na rozpálené pánvi. Koupené housky rozdělíme na půlky a dáme je lehce upéct do trouby. Budou čerstvé a křupavé.

3

Spodní housku potřeme hořčicí, přidáme plátek cheddaru, masa, list salátu a rajče Nakonec přidáme vrchní housku potřenou kečupem s plátky kyselé okurky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4