Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si připravíme šlehačku. Smetanu nalijeme do čisté misky a vyšleháme pevnou šlehačku.
V druhé misce smícháme tvaroh, vanilkový cukr a šťávu z limetky i citronu.
K tvarohu přidáme šlehačku a zamícháme.
Do připravených formiček na nanuk vložíme směs, do nich zapíchneme špejle a formičky uložíme do mrazáků. Nanuky tam necháme minimálně 8 hodin.
Po 8 hodinách mrazení nanuků si připravíme sypání a čokoládu. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a nesolené arašídy rozdrtíme.
Do čokolády namočíme nanuky a ihned je sypeme oříšky nebo kokosem. Čokoláda na zmrzlém nanuku hned tuhne, takže je potřeba pracovat rychle.
Nanuky hned podáváme nebo dáme do mrazáku.
TIP: Použijte i jiné sypání, například drcené sušené ovoce nebo kousky bílé čokolády.