Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Část mléka, asi 100 ml, lehce ohřejeme a smícháme s cukrem a droždím. Droždí pečlivě rozmícháme a připravený kvásek odložíme na teplé místo.
Hladkou mouku prosejeme, osolíme a nakonec smícháme s vajíčkem, zbytkem mléka a hotovým kváskem.
Vypracujeme těsto a necháme ho alespoň hodinu vykynout. Vykynuté těsto rozválíme na 2 cm široký plát. Pomocí větší skleničky nebo hrnečku vykrojíme kolečka, které ještě necháme kynout alespoň 15 minut.
Rozehřejeme pánev s olejem a langoše z obou stran osmažíme pěkně dozlatova.
Hotové langoše lehce potřeme stroužkem česneku, pomažeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem.