Recepty Hlavní jídla Ryby Filety tresky s míchaným salátem a pečivem

Ingredience

4 treskové filety
2 lžíce hladké mouky
250 g ledového salátu (listových)
250 g rajčat
1 žlutá paprika
1 okurka
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
sůl
mletý černý pepř
sušené oregano
vícezrnný rohlík

Postup přípravy

1

Filety ryby osolte, opepřete a zlehka obalte v hladké mouce.

2

Orestujte filety dozlatova na trošce olivového oleje.

3

V míse smíchejte salát s cherry rajčátky nakrájenými na kousky, s paprikou a okurkou.

4

Zakapejte olivovým olejem, balzamikovým octem, dochuťte solí, pepřem a ozdobte oreganem.

5

Podávejte s treskou a pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4