Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Začneme s přípravou avokádové salsy, kterou budeme k jídlu podávat. Avokádo rozpůlíme a pomocí nože vyjmeme pecku.
Lžicí vydlabeme dužinu avokáda a v misce ji rozmačkáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno.
Cibuli smícháme s avokádem, ochutíme ho šťávou z ½ limetky, na jemno nasekaným koriandrem, podle chuti osolíme a zamícháme.
Rybí filety ochutíme mořskou solí a citronovou šťávou. Připravíme si mouku, vajíčka a strouhanku na trojobal.
Filety nejprve obalíme v mouce, vajíčku a nakonec ve strouhance. Filety si odložíme na talířek a mezitím si připravíme hranolky.
Brambory oloupeme a nakrájíme. Hranolky ponoříme do vody a pečlivě je opláchneme. Hranolky přecedíme a necháme okapat. Hranolky pečlivě osušíme.
Pustíme se do smažení hranolků a filet, abychom je měli při podávání teplé. Hranolky a ryby smažíme dozlatova a hotové je uložíme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
Hranolky podle chuti osolíme a podáváme s rybou a salsou.