Recepty Hlavní jídla Ryby Filety ze pstruha v těstíčku s bramborovou kaší

Ingredience

4 pstruzi (větší filety)
400 g brambor (typu B)
150 ml mléka
40 g másla
1 špetka soli
1 špetka pepře
2 vejce
100 g hladké mouky
čerstvá petrželka (hladkolistá)
pažitka
slunečnicový olej (na smažení)

Postup přípravy

1

Uvařte brambory do měkka.

2

Rozšťouchejte je, přidejte máslo a teplé mléko, vyšlehejte v kaši.

3

Rozšlehejte vajíčko v misce s mlékem, hladkou moukou a nasekanými bylinkami.

4

Nasolené a opepřené filety pstruha obalte v tomto těstíčku a osmažte z obou stran do zlatova 4 a 4 minuty.

5

Podávejte s bramborovou kaší.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3