Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Dostali jste chuť na polévku? Tak pro jednou zapomeňte na klasické české vývary a hutné polévky a vyzkoušejte francouzskou cibulačku. Zaručeně vám bude chutnat.
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Na pánvi rozehřejeme máslo a přidáme cibuli pokrájenou na kolečka a bobkový list. Restujeme 6 minut. Poté snížíme plamen na minimum a restujeme za občasného míchání 60 minut. Může se stát, že se cibule občas přilepí na dno, ale to vůbec nevadí.
Po uplynulé době přidáme víno. Když se vypaří alkohol, přilijeme vývar, osolíme a opepříme a povaříme ještě 10 minut.
Cibulačku rozdělíme do misek, navrch dáme vždy dva plátky bagety a to vše hojně zasypeme sýrem.
Polévku dáme zapéct pod gril.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.