Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Křupavé a voňavé, francouzské toasty nejsou jen chutnousnídaní, ale i dezertem. Ideální na přípravu, když vám už několik dní leží v kuchyni chléb a v misce pár jablek.
Jablka nakrájíme na tenké plátky a zbavíme jadérek. Vložíme je spolu s máslem do kastrolu, pak přidáme třtinový cukr, skořici a vodu. Na malém ohni vaříme přibližně 10 minut, dokud jablka nezměknou a směs nezkaramelizuje.
Odložíme z plotýnky a pokapeme citronovou šťávou.
V hlubokém talíři rozšleháme vajíčka, mléko a vanilkový cukr. Plátky bagety obalíme ve vajíčkách z obou stran a necháme 4-5 minut ležet. Mezitím v pánvičce necháme rozpustit máslo a bagetu z obou stran dozlatova opečeme. Podáváme spolu s jablky, karamelem a lžičkou zakysané smetany.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.