Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Sýry můžeme obměňovat dle chuti!
1/2 bílé cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
Připravíme si gorgonzolu, mozzarellu bez nálevu, ementál a strouhaný parmazán. Sýry překrájíme na menší kousky.
Na pánvi si rozehřejeme extra panenský olivový olej, nakrájenou cibulku asi minutu zarestujeme. Poté přilijeme 150 ml smetany na vaření, přidáme připravené sýry, opepříme a povaříme.
Vroucí vodu důkladně osolíme a gnocchi uvaříme podle návodu.
Připravíme si asi 5 bazalkových lístků, nakrájíme je na tenké proužky a těsně před podáváním je vmícháme do omáčky.
Gnocchi servírujeme s omáčkou a zdobíme čerstvou bazalkou.