Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ryba: Rybu dobře umyjte, můžete odstranit ploutve a osušte ji. Citrón dobře omyjte, nakrájejte na kolečka. Koření a sůl smíchejte a směsí posypte rybu zevnitř i zvenku.
Máslo rozdrobte na vločky a vložte do ryby i na rybu.
Kolečka citrónu vložte do ryby i na ni.
Grilujte z obou stran asi 10 minut.
Brambory: Troubu vyhřejte na 200 °C. Brambory dobře omyjte a nakrájejte na kolečka. V míse smíchejte olivový olej, citrónovou šťávu, rozmarýn, sůl a pepř. Přidejte brambory a pořádně je ve směsi obalte.
Brambory rozložte na pekáč a pečte asi 15 - 20 minut. Po upečení je promíchejte s máslem a nastrouhanou citrónovou kůrou. Podávejte posypané petrželkou.