Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná pražma s čerstvými bylinkami

Ingredience

1 celá pražma
1 stroužek česneku
2 snítky čerstvého rozmarýnu
majoránka
sušené oregano
sůl
olivový olej

Popis

TIP: Grilovanou pražmu podáváme s rajčaty a brambory.

Postup přípravy

1

Připravíme si rybu. Než ji začneme grilovat, je potřeba ji důkladně očistit a osušit. Aby se nám rychleji ugrilovala a zároveň byla chutnější, rybu lehce nařízněte na několika místech.

2

Z větvičky rozmarýnu si natrháme snítky. Rybu ochutíme rozmarýnem, majoránkou a oreganem. Podle chuti osolíme. Trochu oleje smícháme s drceným česnekem a nalijeme jej na rybu.

3

Pražmu grilujeme pozvolna, asi 15 minut z každé strany.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3