Recepty Dezerty Nepečené Grilované broskve s jogurtem, medem a ořechy

Ingredience

3 broskve (zralé)
1 kelímek řeckého jogurtu (bílý)
1 hrst vlašských ořechů
med
olivový olej

Popis

TIP 1: Pohostit návštěvu a ještě ji nadchnout, to není jen tak. S lahodnou kombinací chutí, kterou vytváří grilované broskve se zmrzlinou to ale bude hračka!  

TIP 2: Vyzkoušejte dokonalou chuť převráceného ananasového koláče. Ten vaše grilování povýší na skutečné umění.

Postup přípravy

1

Omyté broskve rozpůlíme a vypeckujeme. Každou polovinu důkladně zalijeme olivovým olejem.

2

Grilujeme z každé strany asi 3 minuty.

3

Pak broskve očistíme od připálených částí a nakrájíme je na srpky.

4

Podáváme s bílým jogurtem, medem a ořechy.

Věděli jste, že...?
Kromě broskví můžete vyzkoušet také ananas nebo banán. Ten ale grilujte v alobalu, aby se nepřipaloval. 

Sladký dezert se hodí pro jakoukoli příležitost. Ovoce je navíc zdravější než cukrovinky. 

Vyzkoušejte také grilované broskve s kapkou rumu, badyánem a se skořicí!

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3