Recepty Hlavní jídla S masem Grilované klobásky s domácí hořčicí

Ingredience

10 klobás
grilovací koření
Hořčice
20 g hořčičných semínek
25 ml bílého vinného octa
25 ml bílého vína
½ lžičky sušeného oregana
½ lžičky soli
½ lžíce medu
½ lžíce mleté kurkumy
slunečnicový olej

Postup přípravy

1

Do misky si dáme hořčičná semínka, ocet, víno, sůl, med a kurkumu a vše rozmixujeme tyčovým mixérem.

2

Do směsi vmícháme oregano a hotovou hořčici uložíme do skleničky. Necháme ji uležet.

3

V misce smícháme olej a grilovací koření. Klobásky dáme na gril a potíráme je ochuceným olejem.

4

Hotovou klobásku ihned podáváme s domácí hořčicí.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3