Recepty Hlavní jídla S masem Grilované vepřové kotlety s gorgonzolou a cibulí

Ingredience

4 plátky vepřových kotlet s kostí (každý kolem 250 g)
2 lžíce extra panenského olivového oleje
120 g gorgonzoly
4 šalotky
sůl
mletý černý pepř

Popis

Tip: Ke kotletě se hodí i plátky grilovaných brambor.

Postup přípravy

1

Vepřové kotlety osolte, opepřete a zlehka potřete olivovým olejem. Nechte je 10 minut odležet.

2

Maso ogrilujte, z každé strany přibližně 10 minut.

3

Na posledních 5 minut na maso nastrouhejte gorgonzolu, rozpustí se.

4

Na výpeku z masa ogrilujte šalotku nakrájenou na plátky. Podávejte ji s masem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3