Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Ať už máte raději bílý nebo zelený chřest, spojte ho se slaninou. Kombinace křupavého chřestu s masem vás dostane.
Chřest dobře očistíme a odřízneme dřevnaté konce.
V misce smícháme lisovaný česnek se sojovou omáčkou a olivovým olejem. Lehce osolíme a chřest do marinády na hodinku naložíme.
Nachystáme si tenkou špejli. Na špejli nejprve napíchneme konec slaniny Ke špejli přitiskneme stonek chřestu a slaninu kolem chřestu a špejli obmotáme. Konec slaniny opět napíchneme na špejli.
Chřest grilujeme 5 minut na každé straně.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.