Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Grilovaný chřest ve slanině

Ingredience

25 zelených chřestů
25 plátků anglické slaniny
Marináda
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
sůl

Postup přípravy

1

Chřest dobře očistíme a odřízneme dřevnaté konce.

2

V misce smícháme lisovaný česnek se sojovou omáčkou a olivovým olejem. Lehce osolíme a chřest do marinády na hodinku naložíme.

3

Nachystáme si tenkou špejli. Na špejli nejprve napíchneme konec slaniny Ke špejli přitiskneme stonek chřestu a slaninu kolem chřestu a špejli obmotáme. Konec slaniny opět napíchneme na špejli.

4

Chřest grilujeme 5 minut na každé straně.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3