Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Grilovaný indický chléb neboli naan můžete využít k masu i salátům. Udělejte si domácí a čerstvý chléb na grilu.
TIP: Pokud nebudete placky hned podávat, zabalte je do utěrky, zůstanou déle teplé než připravíte další pokrmy.
Mouku prosejeme a smícháme se sodou i solí. Do těsta zapracujeme bílý jogurt a vypracujme pružné těsto.
Připravíme si alobal, který pomažeme olejem. Těsto rozdělíme na 8 částí a z každé vyválíme placku.
Placku položíme na alobal a dáme grilovat. Grilujeme z obou stran asi 2 minuty.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.