Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Grilovaný okoun s bylinkami s bylinkami je jednoduchý recept, kde nemůžete nic zkazit. Připravte jej společně s námi.
TIP: Hotového grilovaného okouna podáváme se zeleninovým salátem.
Připravíme si bylinky. Kopr a petrželkovou nať nakrájíme na drobno. Filety očistíme a ochutíme solí, pepřem, petrželkou a koprem.
Filety pokapeme limetkovou šťávou a olivovým olejem. Grilujeme asi 3 minuty z každé strany.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.