Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný pstruh na bylinkách

Ingredience

4 pstruzi
1 lžička čerstvého rozmarýnu
1 lžička tymiánu
8 lžic olivového oleje
2 stroužky česneku
1 citron
mořská sůl

Postup přípravy

1

Ryby opláchneme vodou, očistíme a osušíme. Posolíme je mořskou solí.

2

Do misky si připravíme olivový olej a smícháme ho s rozmarýnem, tymiánem, vymačkanou šťávou z jednoho citronu a lisovaným česnekem.

3

Ryby důkladně potřeme i vevnitř, aby mělo maso dobrou bylinkovou chuť.

4

Pstruhy grilujeme 8 až 10 minut z každé strany, záleží na velikosti ryb.

5

Hotové ryby podáváme se zeleninovou oblohou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3