Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Lehké rybí maso na grilu je jednoduché a chutné. Dneska jsme lovili v českých vodách a udělali grilovaného pstruha na bylinkách.
Ryby opláchneme vodou, očistíme a osušíme. Posolíme je mořskou solí.
Do misky si připravíme olivový olej a smícháme ho s rozmarýnem, tymiánem, vymačkanou šťávou z jednoho citronu a lisovaným česnekem.
Ryby důkladně potřeme i vevnitř, aby mělo maso dobrou bylinkovou chuť.
Pstruhy grilujeme 8 až 10 minut z každé strany, záleží na velikosti ryb.
Hotové ryby podáváme se zeleninovou oblohou.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.