Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V troubě předehřáté na 190°C nechte 5 minut opékat nesolené arašídy. Po jejich vychladnutí je nasekejte na jemno. Troubu snižte na 170°C.
Na pánvi rozehřejte 2 lžíce kokosového mléka, vmíchejte kari pastu a po spojení směsi přidejte hovězí nakrájené na kostičky. Restujte dozlatova.
K masu přilijte zbytek mléka a menší skleničku vody, přidejte brambory, cibuli, limetkovou šťávu, rybí omáčku a zbytek koření.
Přiveďte k varu, poté přidejte nasekané ořechy, zakryjte pokličkou a na mírném ohni duste dvě hodiny.
Jasmínovou rýži uvařte podle návodu.
Podávejte kopeček rýže přelitý hovězím kari a na vrch posypte chilli papričkou.