Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Držíte dietu? Potom se zdržte zahušťování omáček. Na chuti to nic neubere, jenom si budete muset zvyknout na jinou konzistenci.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Cibuli si nakrájíme nadrobno. V hrnci si rozehřejeme olej a necháme na něm cibuli zesklovatět. Přidáme maso a 10 minut ještě opékáme.
Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme 90 minut do měkka.
Ke konci dušení přidáme očištěnou a pokrájenou mrkev na kolečka a rozmarýn a vaříme s masem ještě asi 20 minut.
Hotové jídlo zahustíme moukou rozmíchanou ve trošce vody.