Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí steak na víně s rozmarýnem

Ingredience

4 stroužky česneku
2 dcl suchého červeného vína
1 lžíce másla
2 snítky čerstvého rozmarýnu
mletý černý pepř
slunečnicový olej
sůl
4 plátky hovězí kližky

Postup přípravy

1

Plátky hovězího masa z obou stran osolíme opepříme. Na rozpálenou grilovací pánev nalijeme olej a steak osmažíme.

2

Délka smažení závisí na tom, zda máme rádi steak propečený či krvavý.

3

Maso vyndáme a na zbylém tuku opražíme neloupaný česnek a snítku rozmarýnu, vše podlijeme červeným vínem. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Necháme krátce povařit.

4

Hotovou omáčku lehce pokapeme na steak a podáváme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4