Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso omyjte pod studenou vodou a dejte na 10 minut péct do trouby rozehřáté na 200 °C.
Poté maso vyjměte a znovu opláchněte pod studenou vodou. Odstraníte tím přebytečné bílkoviny.
Vložte maso do hrnce a zalijte ho vodou nad okraj. Dejte vařit.
Jakmile přijde voda k varu, sesbírejte pěnu z hladiny.
Přidejte na větší kousky nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek, velkolistou petržel, rajče, tymián, nové koření, pepř, sůl a bobkový list.
Vařte na mírném plameni alespoň 3 hodiny. Pak se dá vývar redukovat až k bujonu.