Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hovězí žebra povařte 1 hodinu ve vodě s kořenovou zeleninou, novým kořením, solí a pepřem.
Uvařená žebra osolte, opepřete a zabalte do alobalu.
Žebra v alobalu vložte na gril a pomalu grilujte. Bude to trvat přibližně další 1 hodinu, maso se musí snadno odpojit od kosti.
Mezitím v hlubší pánvičce na másle orestujte nadrobno nasekanou jarní cibulku.
Přidejte nasekaný česnek, celé ostružiny (část si jich nechte stranou na ozdobu), med a nastrouhaný zázvor.
Přidejte protlak, nasekané chilli a bylinky.
Směs pomalu redukujte, přibližně 10 minut. V případě potřeby podlijte vodou.
Hotová žebra zalijte ostružinovým dipem.