Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Předkrmy Studené Hranolky zeleninky s bylinkovým dipem

Ingredience

1 okurka (salátová)
1 mrkev
1 čerstvá červená paprika
200 g lučiny
150 ml bílého jogurtu
1 citron (1 lžíce šťávy)
sůl
mletý černý pepř
1 lžíce pažitky
1 lžíce čerstvé petrželky

Popis

TIP: Do dipu si můžete ještě přimíchat na jemno nastrouhaný eidam.

Postup přípravy

1

Lučinu si utřeme s bílým jogurtem. Přidáme citronovou šťávu a bylinky. Osolíme a opepříme.

2

Zeleninu si očistíme a pokrájíme ji na hranolky. Podáváme s bylinkovým dipem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do26.04.2025.
Nakoupit online
2d 3h
t d h m s
Mrkev
1 kg, volný prodej
-32%
24,90
16 90
Mrkev
1 / 2