Recepty Polévky Hrášková polévka s grilovanou kukuřicí a toastovým chlebem

Ingredience

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku (2 až 3)
400 g mraženého zeleného hrášku
1 l kuřecího bujónu
2 kukuřice (předvařené)
8 plátků toustového chleba

Popis

Nasekané chilli papričky dodají polévce pikantní chuť.

Postup přípravy

1

Uvařte hráškovou polévku: V hrnci na oleji orestujte nasekanou cibuli a česnek, přidejte mražený hrášek, krátce poduste a poté zalijte vývarem.

2

Vařte do měkka, asi 7 minut.

3

Hráškovou směs rozmixujte a dochuťte solí a pepřem.

4

Podávejte s kousky grilované kukuřice a s grilovaným toastovým chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3