Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Libové maso z kolen nakrájíme na malé kostičky asi 1×1 cm.
Mrkev s petrželí uvaříme na doměkka na skus (nesmíme rozvařit), nakrájíme na malé kostičky a smícháme s nakrájeným masem a vložíme do formy.
Vývar z nožiček zahřejeme a ochutíme majoránkou, rozetřeným česnekem, mletým pepřem, mletým novým kořením a solí, krátce provaříme a nalijeme do formy s masem a zeleninou.
Necháme ztuhnout, poté krájíme na plátky, zakápneme octem, zasypeme nadrobno nakrájenou cibulkou a podáváme s chlebem.