Recepty Polévky Hustá obědová polévka s hovězím masem a kořenovou zeleninou

Ingredience

400 g hovězí polévkové směsi
1 cibule
2 stroužky česneku
4 mrkve
2 kořenové petržele
1 červená řepa
sůl
celý pepř
bobkový list
olivový olej
petrželka

Postup přípravy

1

V hlubokém hrnci na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme na kousky nakrájené hovězí a krátce orestujeme. Poté zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme nakrájenou mrkev, petržel a řepu. Dochutíme celým pepřem, špetkou soli a bobkovým listem.

2

Vaříme na mírném plameni 45 minut.

3

Podáváme s petrželkou a čerstvým chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3