Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Italská kuchyně vnese do jídelníčku trochu jednoduchosti. Provoňte celou místnost italským houbovým rizotem.
Připravíme si rýži, kterou je potřeba důkladně propláchnout vodou. Cibuli nakrájíme na drobno a houby necháme odmočit ve vodě.
Na rozpáleném olivovém oleji osmažíme cibuli společně s houbami. Přidáme rýži a vše zalijeme vínem. Necháme krátce povařit a přidáme část vývaru.
Rýži vaříme tak dlouho dokud, není měkká, podle potřeby rizoto podléváme vývarem. Jakmile je rýže hotová, ochutíme ji pepřem, solí a zjemníme máslem.
Rýži podáváme s čerstvou a jemně sekanou petrželkou a strouhaným parmazánem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.