Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si všechno ovoce důkladně omyjeme a osušíme, poté si nakrájíme jablka na čtvrtiny a jahody na plátky.
Zvnějšku jablek vytvoříme nožem otvor pro ústa. Vymažeme ho arašídovým máslem a po jeho obvodu napícháme zevnitř slunečnicová semínka, která mají symbolizovat zoubky. Uprostřed necháme místo pro jazýček z jahody.
Nyní si připravíme očíčka. Pomocí potravinářského fixu uděláme z bonbónků duhovku a napíchneme na párátko. Do každého kousku jablka zapíchneme ze shora dvě párátka. Jablíčkové obličejíčky jsou na světě!