Recepty Dezerty Pečené Jáhlový koláč s hruškou

Ingredience

75 g jáhel
1 hruška
mletá skořice
1 špetka muškátového oříšku
1 hrst mandlových plátků
kokosový olej (na vymazání)

Popis

Tip: pro větší ztuhnutí je možné přidat vejce

Postup přípravy

1

Jáhly uvaříme společně s hruškou nakrájenou na kostičky, skořicí a špetkou muškátového oříšku.

2

Uvařenou směs přecedíme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme mandle. Formičku na koláč vymažeme olejem a poklademe tam jáhlovou směs s hruškami.

3

Koláč dáme péct do předehřáté trouby na 170°C asi na 15 až 20 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3