Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Dezert podávejte ihned, než šlehačka spadne. V opačném případě použijte ztužovač, aby vydržela krásně nadýchaná.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a vyrovnáme tak, aby nám po ztuhnutí vznikla tenká placka. Dáme vychladit do ledničky. Za 2 hodiny, když je čokoláda krásně ztuhlá, ji opatrně nakrájíme na čtverce.
Jahody si nakrájíme na kousky, smetanu vyšleháme v tuhou šlehačku. Střídavě prokládáme s čokoládovými plátky a nakonec ozdobíme moučkovým cukrem, mátovými lístečky a půlkami jahod.