Recepty Polévky Jarní polévka se semolinovými gnocchi

Ingredience

1 pórek

3 pastinák

250 g čerstvý špenát

500 ml vývaru

olej

čerstvá petrželka

sůl a pepř

gnocci

½ hrneček semolinová mouka

1 vejce

Postup přípravy

1

Omyjte zeleninu, nakrájejte pórek a pastinák na kostičky a opečte je na oleji.

2

Přiveďte k varu vývar nebo vodu, přidejte sůl a koření a vařte 15 minut. Poté odstraňte z plotny, přidejte čerstvou petrželku, špenátové listy a rozmixujte tyčovým mixérem.

3

V misce smíchejte semolinu, vejce a sůl popřípadě přidejte trochu vody, pokud se nebude dařit zpracovat směs do těsta. Těsto nechte 5 minut odpočívat, poté z něj lžičkou vykrajujte gnocchi, které vařte v osolené vodě.

4

Nalejte polévku do talířů, vložte do ní noky a servírujte.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Katalog vánočních dárků

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 3. 12. od 8:00 do 24. 12. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/41X_5K.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
Tesco Katalog vánočních delikates

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Katalogová nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 4. 12. od 8:00 do 31. 12. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/41A_5K.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4