Recepty Polévky Jarní ředkvičková polévka

Ingredience

1 svazek ředkviček (listových)
1 cibule (velká)
4 brambory (malé)
1 kostka zeleninového bujónu (BIO)
1 lžíce másla (přepuštěného)
2 lžíce ricotty
sůl

Postup přípravy

1

Cibuli očistíme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme očištěné a na kostičky nakrájené ředkvičky a brambory.

2

Necháme cca 3 minuty restovat. Přidáme vodu, zeleninový bujón, ředkvičkové listy a necháme vařit. Jakmile je zelenina měkká, rozmixujeme polévku tyčovým mixérem na hladký krém.

3

Vmícháme ricottu, ochutíme solí a můžeme podávat.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3