Recepty Saláty Jarní salát s Bio cizrnou, granátovým jablkem a křupavou zeleninou

Ingredience

Salát:
250 g cizrny ve slaném nálevu
10 ředkviček
1 granátové jablko
½ hlávkového salátu
petrželka
sezam
Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce balzamikového octa
sůl

Postup přípravy

1

Olivový olej, balzamikový ocet a sůl smícháme a zálivku necháme uležet v lednici.

2

Ve větší míse promícháme slitou cizrnu se zrníčky z granátového jablka, pokrájenými ředkvičkami a natrhaným salátem. Salát zalijeme zálivkou a ještě jednou důkladně promícháme.

3

Salát servírujeme do hlubokých misek, vrch zasypeme sezamem a petrželkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3