Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nakrájíme si pečivo na kostičky a na lžíci másla je osmažíme dozlatova.
V kastrole si necháme rozpustit druhou lžíci másla a na ni vhodíme cibuli a pórek pokrájené na půlkolečka. Osolíme, opepříme a přihodíme pár lístků tymiánu. Pod pokličkou necháme podusit 10 minut do změknutí zeleniny.
Goudu si nastrouháme na struhadle. Změklý pórek a cibuli zalijeme vínem a necháme odpařit alkohol. Posléze přilijeme drůbeží vývar a povaříme.
Stáhneme plamen a v horké polévce rozpustíme sýr. Už ji nevaříme.