Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Stehna osolíme a okmínujeme a dáme do pekáče, nepodléváme, příklopím a pečeme 12 hodin na 90°C a pak na 15minut na 200°C na gril, ale chce to hlídat... Červené zelí si nakrouháme dáme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Vedle si na másle zesklovatíme červenou cibuli, přidáme cukr, zkaramelizujeme, dáme mouku a nalijeme ocet, vznikne pasta na zahuštění zelí. Když je zelí měkké, vmícháme pastu, necháme probublat a necháme zhoustnout. Popřípadě dosladíme a dokyselíme. Brambory typu C uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme, přidáme vajíčko a polohrubou mouku. Zpracujeme rychle v těsto. Uděláme si čtyři válečky asi 2cm průměr, podsypáváme si moukou a krájime na 2-3 cm kousky a ihned vaříme, stačí asi 5 minut.